Informatie


Als nieuwe uitgeverij willen we bij Boom juridisch Antwerpen (BjA) onze auteurs een waardevol alternatief bieden voor de bestaande uitgeverijen in Vlaanderen. Als hedendaagse uitgeverij passen we alle moderne technieken toe waarover uitgevers beschikken, maar in onze relaties met onze auteurs en klanten hanteren we normen van service en hoffelijkheid die elders maar al te vaak in de vergetelheid zijn geraakt.

Daarvoor gaan we een sterk engagement aan met zowel onze auteurs als onze klanten: een persoonlijke aanpak garandeert kwaliteit, continuïteit en loyaliteit en maakt ons een betrouwbare partner.

Een persoonlijke aanpak

BjA staat een langdurige persoonlijke relatie voor met haar auteurs. Van het uitwerken van nieuwe publicaties en het begeleiden van de conceptuele en schrijffase, tot de productie en marketing denken we niet alleen vanuit het perspectief van onze klanten, maar stellen we ook de behoeften en wensen van onze auteurs centraal: wat is voor hem of haar belangrijk om uit het project professionele, wetenschappelijke en persoonlijke voldoening te halen? Het resultaat van hun intellectuele arbeid en tijdsinvestering mag niet in de anonimiteit van een grote groep verdwijnen.

Kwaliteit

Het valoriseren van de intellectuele inspanning van onze auteurs gaat verder dan het louter vermarkten van hun wetenschappelijk onderzoek en ideeën. Hun inspanning verdient een stijlvolle en kwalitatieve uitgave.

Daarom helpt ons peer-review proces onze auteurs het beste uit zichzelf te halen en ondersteunt onze bureauredactie hen door de nodige zorg te besteden aan het nalezen en op puntstellen van hun manuscript en te zorgen voor een mooi, verzorgd en aangenaam om te lezen zetwerk van zowel onze gedrukte als elektronische uitgaven.

Uiteraard besteden we evenveel zorg aan de cover en de bindwijze. Ook daarvoor gaan we in gesprek met onze auteurs: hun wensen en ideeën omtrent het ontwerp van de cover van hun uitgave zijn belangrijk voor BjA.

Door gebruik te maken van de nieuwste intelligentie en methodologie komen tot een effectieve marketing en distributie - de sleutel tot succes in alle uitgeversbedrijven, groot en klein.

Kortom, de wetenschappelijke knowhow van onze auteurs verdient onze professionele knowhow.

Continuïteit en loyaliteit

Bij BjA kiezen we resoluut voor een lange-termijnrelatie met onze auteurs. Dat BjA ingebed is in een familiebedrijf met een lange geschiedenis garandeert zekerheid en continuïteit in onze auteursrelatie: onze geschiedenis en missie moeten garanderen dat auteurs zich bij ons thuis voelen en dat we samen loyaal aan een gezamenlijk project bouwen. Fundamentele koerswijzigingen die een invloed hebben op onze samenwerking of uitgaven zijn dan ook niet aan de orde. Zo geven we onze auteurs de tijd om op die stabiele basis een eigen oeuvre uit te bouwen waarbij BjA als natuurlijke en loyale partner instaat voor de productie en verspreiding van hun werk.

Betrouwbaarheid

BjA stelt zich tot doel een betrouwbare partner te zijn. Daarom vinden we naast een vlot en kwaliteitsvol productieproces en een duurzame lange-termijnrelatie ook open communicatie en een correcte auteursvergoeding belangrijk. Want enkel op deze basis kunnen we samen aan de lange termijn werken.Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Tom Scheirs, Uitgever Boom juridisch Antwerpen, t.scheirs@boomjuridisch.be
Selma Hoedt, Uitgeefmanager Boom uitgevers Den Haag, s.hoedt@boom.nl

Boom juridisch Antwerpen / Eleven
Spaces Post X
Borsbeeksebrug 34/1
2600 Antwerpen

+32 3 302 37 00
www.boomjuridisch.be
www.elevenpub.comRoutebeschrijving

Download de routebeschrijving als PDF-bestand